Vi hjelper deg å realisere hagedrømmen!

realiser-hagedrømmen

realiser-hagedrømmen2

Ønsker du befaring? Spør oss!

Bygg deg en Multiblokk peis i kubbemur

1. PLANLEGGINGEN
Sett opp en liste over hvilke ønsker dere har for uteplassen. Hvilke funksjoner skal den ha. Hva slags stil ønsker dere. Titt i magasiner og på andres hager og klipp og lim ting dere liker som gir inspirasjon til deres hage. I denne katalogen finner du forslag, idéer og produkter du trenger for å skape et trivelig og praktisk utemiljø. Ta turen innom vår butikk og snakk med fagfolk!

2. BEFARING OG TILBUD PÅ UTFØRELSE
Dersom dere ønsker arbeidet utført, kan vi organisere en gratis og uforpliktende befaring fra en samarbeidende anleggsgartner. Her vil du også kunne få gode råd og idéer og eventuellt dele opp prosjektet i ulike faser. Det er viktig at det er en helhet i arbeidet før man starter.

Ønsker man å utføre arbeide selv, har våre medarbeidere god erfaring i gi råd og veiledning. Du kan også finne endel informasjon om utførende arbeid i denne katalogen.

3. VIDEREUTVIKLING
Ta bilder og mål opp plassen som skal anlegges. Ta med plantegning og bilde til butikken og vi hjelper deg med å velge ut de rette produktene til din drømmehage.

Noen av butikkene kan også være behjelpelig med å lage en skisse av den nye hagen. Prisene for dette vil variere fra butikk til butikk. Ønskes mer komplette tegninger, kan vi hjelpe deg med å finne den rette hagearkitekten.

4. DRØMMEN BLIR VIRKELIG
Etter god planlegging og noen velbrukte arbeidstimer, er drømmen blitt realisert og uteområdene er blitt forvandlet til praktiske og innbydende uterom.

Vi deltar gjerne i prosessen med planleggingen i alle faser av prosjektet for at du skal bli fornøyd med sluttresultatet.

Kom innom oss i dag for en uforpliktende prat og start prosessen med å realisere din drømmehage!